Informacije o projektu

 

Projekt je sufinanciran sredstvima Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

 

 

KORISNIK: NAŠA DJECA - TISKARA d.d., Zagreb

 

NAZIV PROJEKTA:

Dodjela posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa društva NAŠA DJECA – TISKARA d.d. s ciljem zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom“

 

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Projekt obuhvaća unaprjeđenje postojećeg proizvodnog procesa koji uključuje proizvodnju proizvoda od kartona i papira te usluge kao što su offset tisak, lakiranje vododisperzirom i U.V. lakom, strojno lijepljenje kutija, štancanje, aplikacija folije, plastificiranje, slijepi tisak, biganje, performiranje, klamanje i slično. Društvo će nabaviti CTP uređaj za razvijanje ploča koji ispisuje sadržaj na ploču, odnosno tiskovnu formu. Uz navedeno, nabavit će se električni viličar koji će nemjerljivo ubrzati i pojeftiniti manipulaciju proizvodima te će smanjiti mogućnost ozljede radnika i kompresor koji će omogućiti bržu i kvalitetniju proizvodnju. Ciljevi Društva usmjereni su na veću produktivnost, niže troškove, kvalitetu proizvoda, veću konkurentnost i mogućnost dodatnog zapošljavanja osoba s invaliditetom. Izravnu korist projekta ima Društvo, zaposlenici, poslovni partneri i lokalna zajednica.

 

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Realizacijom Projekta je planirano povećanje prihoda Društva, unaprjeđenje cjelokupnog proizvodnog procesa, zadržavanje postojećih radnih mjesta i zapošljavanje jedne nove osobe s invaliditetom. U sklopu projekta nabavlja se CTP uređaj, električni viličar i kompresor.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA (u HRK): 358.419,01 HRK

 

IZNOS KOJI SUFINANCIRA Zavod za vještaćenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom: 285.198,32 HRK

 

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 26. listopada 2020. god.  – 26. travnja 2021. god.

 

KONTAKT OSOBA: Darko Šantić, direktor@nasa-djeca-tiskara.hr

 

KORISNI LINKOVI: www.zosi.hr

 

 Više informacija na služenoj mrežnoj stranici: www.zosi.hr

 

Sadržaj publikacije materijala isključiva je odgovornost društva NAŠA DJECA-TISKARA d.d.